Εκδήλωση της εταιρείας GE SUPPLiES στο INDUSTRY.TEC FORUM 2023

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 | Ώρα: 16:00 – 16:45 | MEC – Παιανία

 

Η εταιρεία GE SUPPLiES θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα: «Έξυπνα συστήματα διαχείρισης αποθεμάτων και αναλωσίμων – Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα εξορθολογίζοντας τη διαχείρισή τους» στο “INDUSTRY.TEC Forum”, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 1ης διεθνούς έκθεσης “INDUSTRY.TEC / Βιομηχανικός Εξοπλισμός” στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, στις 16:00 – 16:45, στην αίθουσα WORKSHOP. Θα ακολουθήσει επίδειξη ενός συστήματος και του λογισμικού στο περίπτερο D1 της εταιρείας, ακριβώς δίπλα από την αίθουσα του workshop.

 

Ομιλητής:
Πάνος Γούνας – CEO, GE SUPPLiES

 

Περιγραφή:
O CEO της GE SUPPLiES θα παρουσιάσει τα οφέλη της εφαρμογής της ολιστικής λύσης διαχείρισης αποθεμάτων και αναλωσίμων των συστημάτων και του λογισμικού της SupplyPoint, με περισσότερες από 60.000 εγκαταστάσεις παγκοσμίως και στην Ελλάδα,  που υπόσχονται να μειώσουν το κόστος διαχείρισης έως 40%. Θα ακολουθήσει επίδειξη ενός συστήματος και του λογισμικού στο περίπτερο D1 της εταιρείας ακριβώς δίπλα από την αίθουσα του workshop.

 

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.