Εκδήλωση της εταιρείας Omicron Safety Consulting στο INDUSTRY.TEC FORUM 2023

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 | Ώρα: 18:00 – 19:00 | MEC – Παιανία

 

Η εταιρεία Omicron Safety Consulting θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα: «Η εκπαίδευση ασφάλειας και υγείας εργαζομένων με τη σύγχρονη τεχνολογία» στο “INDUSTRY.TEC Forum”, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 1ης διεθνούς έκθεσης “INDUSTRY.TEC / Βιομηχανικός Εξοπλισμός” στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, στις 18:00 – 19:00, στην αίθουσα WORKSHOP.

 

Εισηγητές:

  • Νικόλαος Καλαθάκης – Διευθύνων σύμβουλος της Omicron Safety Consulting
  • Βασίλειος Κοκλάνης – Επιστημονικός Σύμβουλος & Εισηγητής
  • Παναγιώτης Γαλιώτος – Cybersecurity Manager της εταιρείας EMPIST

Η Omicron Safety Consulting παρέχει και δημιουργεί εξειδικευμένα και πιστοποιημένα προγράμματα εκπαίδευσης, σε συνεργασία με κοινοποιημένους Φορείς Πιστοποίησης.
Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Omicron Safety Consulting κ. Νικόλαος Καλαθάκης, ο οποίος θα παρουσιάσει την εταιρεία και θα τονίσει την αναγκαιότητα της εκπαίδευσης των εργαζομένων σε θέματα ασφάλειας και υγείας στο χώρο εργασίας. Ο κ. Βασίλειος Κοκλάνης, Επιστημονικός Σύμβουλος και Εισηγητής θα παρουσιάσει προγράμματα εκπαίδευσης της Omicron Safety Consulting. Ο κ. Παναγιώτης Γαλιώτος, Cybersecurity Manager της εταιρείας EMPIST, θα μιλήσει για τα νέα ψηφιακά εργαλεία και πώς αυτά μπορούν να βοηθήσουν στο κομμάτι της εκπαίδευσης.
Η εκδήλωση θα κλείσει με συζήτηση επί των θεμάτων που θα παρουσιαστούν.

 

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.