Εκδήλωση της TÜV AUSTRIA στο INDUSTRY.TEC Forum

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 | Ώρα: 12.00 – 13.15 | MEC, Παιανία

 

Η TÜV AUSTRIA διοργανώνει εκδήλωση στο Industry.tec Forum”, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 1ης διεθνούς έκθεσηςINDUSTRY.TEC / Βιομηχανικός Εξοπλισμός” στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, στις 12:00 – 13:15, στη Συνεδριακή Αίθουσα του MEC.

 

Τίτλος εκδήλωσης

«Σύγχρονες ολιστικές μέθοδοι ανάπτυξης του ανθρώπινου κεφαλαίου στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού και του Industry 4.0»

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Χαιρετισμός:

Άδωνις Γεωργιάδης – Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

 

Πάνελ:

Άννα Στρατινάκη – Γενική Γραμματέας Εργασιακών Σχέσεων, Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Ιωάννης ΚαλλιάςΔιευθύνων Σύμβουλος, TÜV AUSTRIA Hellas

Ντόρα Οικονόμου Διευθύντρια Τομέας Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, ΣΕΒ

Αθανάσιος Γκέγκας – Διευθυντής Έργων Δημοσίου, TÜV AUSTRIA Hellas

Έλενα Γεωργανά – Group HR Director, Kariera Group

Ηλίας ΠαρλαβάντζαςΔιευθυντής Λύσεων Ψηφιακής Εκπαίδευσης – TÜV AUSTRIA Hellas

Συντονίζει ο κ. Δημήτρης Βέργαδος, Διευθυντής του Τομέα ΜΜΕ & Ενημέρωσης του ΣΕΒ.

 

Στη σημερινή εποχή, όπου η ταχύτητα των εξελίξεων –τεχνολογικών αλλά και κοινωνικών-  δεν έχει προηγούμενο, οι έννοιες εργαζόμενος της γνώσης και οργανισμοί μάθησης αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και δυναμική για τη βιωσιμότητα οργανισμών και επιχειρήσεων. Η γνώση αποτελεί πλέον βασικό στοιχείο απόκτησης ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος σε προσωπικό και οργανωσιακό επίπεδο ενώ η αναζήτηση και κατάκτησή της δεν περιορίζεται από την έλλειψη πληροφορίας και δεδομένων  αλλά από την υπερεπάρκεια και πληθώρα αυτών.
Ως αποτέλεσμα οι οργανισμοί χρειάζονται μία συστηματική και ολοκληρωμένη προσέγγιση δόμησης και συνεχούς ανάπτυξης του ανθρώπινου κεφαλαίου, η οποία θα κάνει τη διαφορά μεταξύ αποτυχίας, επιβίωσης και ευημερίας.
Η ολιστική προσέγγιση των ζητημάτων διαχείρισης και ανάπτυξης ανθρωπίνου κεφαλαίου αποτελεί το αντικείμενο της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

 

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.