ΚΟΥΝΕΛΗΣ Α. & ΥΙΟΙ ΟΕ

Έτος Ίδρυσης: 1969 

Διεύθυνση: BI. ΠΕ. Πατρών, Πάτρα, Τ.Κ.: 252 00 

Τηλ.: 2610 647450 Fax: 2610 647010 

Web Site: www.akounelis.gr 

e-mail: info@akounelis.gr 

 

Η εταιρεία Α. ΚΟΥΝΕΛΗΣ & ΥΙΟΙ ΟΕ ιδρύθηκε το 1969 από τον Αντώνιο Κουνέλη και έχει ως έδρα τη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών. Ως κύρια δραστηριότητά της ήταν η εμπορία σιδηρικών και εργαλείων στον οικισμό Κλαμάκι Ωλενίας σε ιδιόκτητο χώρο μόλις 70 τ.μ. 

Το 1996 η εταιρεία μεταφέρεται στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας όπου στεγάζεται μέχρι και σήμερα σε ιδιόκτητες στεγασμένες εγκαταστάσεις 800 τ.μ. Έκτοτε και μέχρι σήμερα κύριος τομέας δραστηριοποίησης της εταιρείας αποτελεί ο βιομηχανικός κλάδος. 

Στα πλαίσια αυτά και με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της, μέσα από τη διάθεση των κορυφαίων οίκων στον τομέα της βιομηχανίας, η εταιρεία προχώρησε στην απευθείας εισαγωγή και εμπορία βιομηχανικού εξοπλισμού ώστε να εξασφαλίσει για τους πελάτες της κορυφαίας ποιότητας υλικά, ετοιμοπαράδοτα στις καλύτερες δυνατές τιμές. 

Κύριο μέλημα της εταιρείας αποτελεί η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και βάση αυτής της στόχευσης έχουμε δημιουργήσει μεγάλο stock που σε συνδυασμό με το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό μπορεί να προσφέρει αξιόπιστες και πολύτιμες λύσεις. 

Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η ολοκληρωμένη παρουσία της και υποστήριξη που μπορεί να παρέχει σε όλο το φάσμα του βιομηχανικού κλάδου και όχι μόνο. Η δραστηριότητα της εταιρείας επικεντρώνεται στον πνευματικό αυτοματισμό, το βιομηχανικό εξοπλισμό και όλα τα αναλώσιμα που χρειάζεται ο πελάτης της. Γι’ αυτό το λόγο η εταιρεία εισάγει και αντιπροσωπεύει οίκους πρωτοπόρους στους κλάδους τους. 

 

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κουνέλης