ΠΑΡΑΓΩΝ ΑΕ

Έτος Ίδρυσης: 1995 

Διεύθυνση: Πανδοσίας 23, Αθήνα, Τ.Κ.: 111 42 

Τηλ.: 210 2220008 

Web Site: https://paragon.gr 

e-mail: info@paragon.gr 

 

Η εταιρεία ΠΑΡΑΓΩΝ ιδρύθηκε το 1995 με σκοπό την παροχή εξοπλισμού μετρήσεων, τεχνικών υπηρεσιών και εξειδικευμένης έρευνας καθώς και τη μεταφορά τεχνολογίας στην ελληνική βιομηχανία από τα διεθνή Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Ινστιτούτα Έρευνας. 

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε εξελιγμένα προϊόντα στην ελληνική επιστημονική και βιομηχανική κοινότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε την αντιπροσωπεία και διανομή στην Ελλάδα και τις γειτονικές της χώρες, οργάνων υψηλής τεχνολογίας από εταιρείες όπως η αμερικανική PCB Piezotronics και η αυστριακή E+E που αποτελούν κορυφαίες στο είδος τους εταιρείες και οι οποίες παρέχουν εξοπλισμό στις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες στον κόσμο. 

Τα κύρια πεδία εφαρμογής είναι: διακρίβωση, μέτρηση, παρακολούθηση και ανάλυση για ήχο, δόνηση, δύναμη, πίεση, θέση, θερμοκρασία σε εργαστηριακά και κυρίως βιομηχανικά περιβάλλοντα. 

Η ύπαρξη πιστοποίησης ΙSO:9001 αποτελεί απόδειξη του υψηλού επιπέδου της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και της πελατοκεντρικής μας φιλοσοφία. 

 

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Γρηγόρης Σκάνδαλος