1η διεθνής έκθεση INDUSTRY.TEC: 24 – 26 Νοεμβρίου 2023

Στόχος μας μια σύγχρονη και ανταγωνιστική βιομηχανία στην εποχή του Industry 4.0 και της ενεργειακής μετάβασης

Στην Τεχνοεκδοτική / T-Press υπηρετούμε τη Βιομηχανία και την Παραγωγή από το 1991. Με συνέπεια, εξειδίκευση και τεχνογνωσία στηρίζουμε την προσπάθεια για τον παραγωγικό μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας με σύγχρονες τεχνολογίες αιχμής, υψηλού επιπέδου βιομηχανικές υπηρεσίες και αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού.

 

Η πρόσφατη περίοδος της κρίσης της πανδημίας με τις διαταραχές στην εφοδιαστική αλυσίδα ανέδειξε ακόμη περισσότερο την αξία των εγχώριων παραγωγικών αλυσίδων και την ανάγκη διασφάλισης υψηλού επιπέδου παραγωγικού δυναμικού στη χώρα μας. Η ελληνική βιομηχανία όλη την προηγούμενη περίοδο επέδειξε εξαιρετικά δείγματα ανθεκτικότητας και προσαρμογής, με αιχμή τις υψηλές επιδόσεις στις εξαγωγές.

 

Η βιομηχανία, που παραμένει στην καρδιά μιας οικονομίας που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας για την επιτυχή προσαρμογή και το πέρασμα στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης με όρους Industry 4.0 & Logistics 4.0, καθώς και της πράσινης μετάβασης. Η κάλυψη των αναγκών της σε σύγχρονο εξοπλισμό και υπηρεσίες, σε καινοτόμες τεχνολογίες και ευέλικτη χρηματοδότηση αποτελεί κρίσιμο συντελεστή επιτυχίας.

 

Σήμερα, απόφασή μας, είναι όχι απλά να διοργανώσουμε μια έκθεση Βιομηχανικού Εξοπλισμού, αλλά να δημιουργήσουμε στη χώρα μας έναν εκθεσιακό θεσμό που θα φέρνει κοντά τις δυναμικές παραγωγικές μονάδες της χώρας με τις εταιρείες που μπορούν να τους προσφέρουν τις αναγκαίες λύσεις για τον εκσυγχρονισμό και την πιο αποδοτική τους λειτουργία. Με κύριο στόχο να γίνουμε ισχυροί σύμμαχοι στην προσπάθειά τους για ανάπτυξη και επιτυχία, σε μια εποχή αβεβαιοτήτων αλλά και μεγάλων ευκαιριών!

 

Η Τεχνοεκδοτική / Τ-Press, σε μια πορεία 32 χρόνων, έχει αποκτήσει τα απαραίτητα εργαλεία, την εμπειρία, τη γνώση και το δημιουργικό πείσμα που εγγυώνται την επιτυχία της νέας πρωτοποριακής έκθεσης βιομηχανικής τεχνολογίας και υπηρεσιών INDUSTRY.TEC, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24 – 26 Νοεμβρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.

 

Μιας έκθεσης που θα αποδειχθεί περιουσιακό στοιχείο (asset) μεγάλης αξίας, τόσο για τον κλάδο του βιομηχανικού εξοπλισμού και υπηρεσιών όσο και για την ίδια τη βιομηχανία. Μιας έκθεσης που θα καταστεί ισχυρός θεσμός, χώρος επιμόρφωσης στις νέες τεχνολογίες καθώς, επίσης, ευκαιρία κατάθεσης, ανάλυσης και ανταλλαγής απόψεων πάνω στα φλέγοντα ζητήματα της βιομηχανίας και του εξοπλισμού της.

 

Στην INDUSTRY.TEC θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις στις τεχνολογίες και υπηρεσίες που διαμορφώνουν τον κόσμο της βιομηχανίας σήμερα και στο μέλλον: Σύγχρονοι Αυτοματισμοί, Συστήματα Μετάδοσης Κίνησης & Ισχύος, Μηχανικά Εξαρτήματα & Λύσεις, Πεπιεσμένος Αέρας & Κενό, Συστήματα Ρομποτικής, Εφαρμογές Βιομηχανίας 4.0 και Τεχνητής Νοημοσύνης, Εφοδιαστική 4.0, Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας, νέες Ενεργειακές Εφαρμογές και Κυκλική Οικονομία.

Με την πεποίθηση ότι μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και την πίστη ότι η βιώσιμη ανάπτυξη κτίζεται πάνω σε γερές παραγωγικές βάσεις, σας καλούμε να γίνετε ενεργοί συμμέτοχοι στη νέα μας πρωτοβουλία.

Βούλα Μουρτά
Managing Director
Τεχνοεκδοτική / T-Press